Om os

Det begyndte i 2004

Det Gamle Røgeri er meget mere end bare en fiskerestaurant. Vi er passionerede omkring vores arbejde, og vi brænder for at give hver eneste gæst en unik smagsoplevelse. Hver dag.

God kvalitet er altafgørende for os. Dét går vi aldrig på kompromis med. Vi har en stor kærlighed for klassiske og velkendte fiskeretter – men vi elsker at sætte vores eget præg på dem, og vi sammensætter ingredienserne efter vores egne opskrifter. Og bare rolig, det bliver de ikke ringere af! 

Det Gamle Røgeri ligger i Thisted. Vi startede som en fritidsbeskæftigelse i 2004, men siden har vi udvidet med fiskeforretning, fiskerestaurant og mad ud af huset. 

Vi glæder os til at se dig!

Restaurant

Vores hyggelige restaurant ligger i hjertet af Thisted. Her kan du få alle de klassiske fiskeretter tilberedt af velsmagende fisk og nøje udvalgte råvarer.

Take away

Vi tilbyder mad ud af huset. De fleste af vores retter fås som take away, så du kan få dine favoritter med hjem.

Butik

I vores fiskebutik finder du et stort udvalg af både fersk fisk og lækre specialiteter. Butikken holder åbent alle ugens dage.

Om restauranten

Vi mener, at god mad skal nydes i rare omgivelser. I vores restaurant bliver du derfor mødt af en afslappet atmosfære, en maritim indretning og en hyggelig stemning. Vores dygtige personale står klar til at yde dig den bedste service, så du får en god oplevelse. Du har både mulighed for at sidde indenfor, hvor vi har 60 pladser, eller udenfor på vores terrasse, hvor vi har 30 pladser.

Se vores menu

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.